اخبار کامپیوتردنیای اینترنتفناوری اطلاعاتموبایلنرم افزار

آموزش نشان ندادن آخرین بازدید تلگرام

اگر از نرم افزار تلگرام استفاده میکنید ، خب مسلما گاهی دوست ندارید کسی یا کسانی وضعیت اخرین آنلاین شما را ببینند. یعنی بالای صفحه چت با شما Last Seen Recently را بنویسد. برای انجام این کار باید مراحلی را انجام دهید که برایتان توضیح می دهیم .

آموزش تصویری نشان ندادن آخرین بازدید تلگرام

به اطلاع می رسانیم این روش فقط برای تلگرام اندروید و iOS قابلیت اجرا را دارد و تا این لحظه تلگرام ویندوز را نمی توان به این روش مخفی ساخت . پس الکی تلاش نکنید.

۱ –در اولین مرحله در آموزش نشان ندادن آخرین بازدید تلگرام ابتدا تلگرام نصب شده روی گوشی خودتان را باز کنید و روی سه خط کنار هم بالای صفحه ( مطابق شکل زیر ) کلیک کنید.

آموزش نشان ندادن آخرین بازدید تلگرام
آموزش نشان ندادن آخرین بازدید تلگرام

۲ – به گزارش مجله اخبار کامپیوتر در مرحله بعدی روی Setting کلیک کنید.

آموزش نشان ندادن آخرین بازدید تلگرام
آموزش نشان ندادن آخرین بازدید تلگرام

۳ – اکنون باید روی Privacy and Security کلیک کنید .

آموزش نشان ندادن آخرین بازدید تلگرام
آموزش نشان ندادن آخرین بازدید تلگرام

۴ – در مرحله بعدی روی Last Seen کلیک کنید.

آموزش نشان ندادن آخرین بازدید تلگرام
آموزش نشان ندادن آخرین بازدید تلگرام

۵ – در مرحله پنجم  با گزینه هایی که در تصویر زیر می بینید روبرو خواهید شد که ما هر کدام را برای شما توضیح میدهیم.

آموزش نشان ندادن آخرین بازدید تلگرام
آموزش نشان ندادن آخرین بازدید تلگرام

توضیح شماره ۱ یا Everybody : به گزارش مجله اخبار کامپیوتر اگر روی این قسمت تنظیم شود تمامی افراد قادر به مشاهده وضعیت آنلاین یا آفلاین شما هستند.

توضیح شماره ۲ یا My Contacts : اگر این گزینه را انتخاب بکنید  تنها فادری که در مخاطبین خود دارید قادر به مشاهده وضعیت آنلاین یا آفلاین شما می باشند.

توضیح شماره ۳ یا Nobody : اگر این بخش را انتخاب کنید هیچ کاربر تلگرامی قابلیت مشاهده وضعیت آنلاین یا آفلاین شما را نخواهد داشت !

زنگ تفریح : آموزش تغییر رمز جیمیل gmail با تصاویر

توضیح شماره ۴ : در عکس بالا عدد ۴ را مشاهده می کنید . شما با کلیک روی add users می توانید افرادی که میخواهید قابلیت مشاهده وضعیت آنلاین یا آفلاین شما را داشته باشند اضافه کنید. اگر بر روی Never Share with باشد وضعیت آنلاین شما نمایش داده نخواهد شد ( با فعال کردن حالت nobody به این نوشته تغییر پیدا می کند ) و اگر روی Always Share With وضعیت آنلاین شما  به این لیست نشان داده می شود .

برچسب ها

مطالب مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن