http://www.perspolisitarin.loxblog.com http://www.tanaffor2.loxblog.com http://www.gazorkhan.loxblog.com http://www.loveff.loxblog.com http://www.campaignzohor.loxblog.com http://www.paragalaydar.loxblog.com http://www.zakharbazi.loxblog.com http://www.vjir.loxblog.com http://www.khande20.loxblog.com http://www.moaraghl.loxblog.com http://www.hosseinabad.loxblog.com http://www.silentboy.loxblog.com http://www.kamyaran.loxblog.com http://www.fotonini.loxblog.com http://www.argpishgaman.loxblog.com http://www.shabahang20.loxblog.com http://www.love56.loxblog.com http://www.profilenice.loxblog.com http://www.hamechidaram.loxblog.com http://www.love56.loxblog.com http://www.tabadolha.rozblog.com http://www.bestweblogs.rozblog.com http://www.tabadoliha.rozblog.com http://www.weblognevisaan.rozblog.com http://www.mamlekate.ir http://www.welink.rozblog.com http://www.cze.ir http://www.link4up.rozblog.com http://www.cafelink.rozblog.com http://www.linksee.rozblog.com http://www.youtube23.rozblog.com http://www.guitareman.rozblog.com http://www.zhee.ir http://www.irsaba.ir http://www.add-links.ir http://www.5link.ir http://www.itismsrt.ir http://www.rozesefidam.rozblog.com http://www.etstur.ir http://www.gemlink.rozblog.com http://perspolisitarin.loxblog.com http://tanaffor2.loxblog.com http://gazorkhan.loxblog.com http://loveff.loxblog.com http://campaignzohor.loxblog.com http://paragalaydar.loxblog.com http://zakharbazi.loxblog.com http://vjir.loxblog.com http://khande20.loxblog.com http://moaraghl.loxblog.com http://hosseinabad.loxblog.com http://silentboy.loxblog.com http://kamyaran.loxblog.com http://fotonini.loxblog.com http://argpishgaman.loxblog.com http://shabahang20.loxblog.com http://love56.loxblog.com http://profilenice.loxblog.com http://hamechidaram.loxblog.com http://love56.loxblog.com http://tabadolha.rozblog.com http://bestweblogs.rozblog.com http://tabadoliha.rozblog.com http://weblognevisaan.rozblog.com http://mamlekate.ir http://welink.rozblog.com http://cze.ir http://link4up.rozblog.com http://cafelink.rozblog.com http://linksee.rozblog.com http://youtube23.rozblog.com http://guitareman.rozblog.com http://zhee.ir http://irsaba.ir http://add-links.ir http://5link.ir http://itismsrt.ir http://rozesefidam.rozblog.com http://etstur.ir http://gemlink.rozblog.com http://linux-web.ir http://carzor.lineblog.ir http://linux-web.ir http://monopod.shikweb.ir https://isheidayi.com/ http://welink.rozblog.com/ http://omdebazaar.ir http://link4up.rozblog.com http://cafelink.rozblog.com http://www.backlinka.ir http://www.tablloravan.ir http://www.zhee.ir http://www.darvishmusic.com/ http://add-links.ir http://www.popup.5link.ir http://www.backlinka.ir http://backlinka.ir http://www.backlinka.ir
شرکت نرم افزار عارف رایانه

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی + عکس تزیین

خانه » تغذیه و آشپزی » طرز تهیه قیمه نثار قزوینی + عکس تزیین

در این بخش از مجله اخبار کامپیوتر قصد داریم یک غذای خوشمزه قزوینی را به شما آموزش دهیم. این غذا خرشت قیمه نثار نام دارد و به دلیل وجود زرشک و خلال پسته و خلال بادام بسیار خوشمزه و زیباست. پیشنهاد میکنیم حتما خرشت قیمه نثار را در منزل تهیه کنید. تزیین این غذا هم در لذت بردن مهمان ها تاثیر گذار خواهد بود.

طرز تهیه قیمه نثار

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی خوشمزه

در این بخش از مجله اخبار کامپیوتر طرز تهیه قیمه نثار قزوینی را برای شما آماده کرده ایم. این غذا شامل مواد خوشمزه ای مثل خلال بادام – خلال پسته و زرشک است که خوشمزگی و زیبایی غذای شما را چند برابر خواهد کرد. سعی کنید حتما این غذای خوشمزه را در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی

مواد لازم برای تهیه قیمه نثار

۲۰ تکه گوشت خورشتی

۱ قاشق غذا خوری رب

۲ عدد پیاز متوسط نگینی خرد شود

۲ پیمانه برنج

۳۰ گرم زرشک

۱۵ گرم خلال پسته

۱۰ گرم خلال بادام

۶۰ گرم خلال پوست پرتقال

½ قاشق غذا خوری هل آسیاب شده

½ قاشق غذا خوری دارچین آسیاب شده

½ قاشق غذا خوری زیره آسیاب شده

½ قاشق غذا خوری گلاب

½ قاشق غذا خوری شکر

کمی زعفران

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی

طرز تهیه قیمه نثار مرحله به مرحله

اول از همه باید بدانید که خرشت قیمه نثار از چهار لایه تشکیل شده است. اول از همه برای لایه اول، برنج را می پزیم.

سپس برای لایه دوم، در ظرفی هل و دارچین و زیره را ریخته و حسابی با هم مخلوط می کنیم.

همچنین برای لایه سوم آن، باید در قابلمه ای گوشت را ۱ دقیقه با رب و کمی زعفران تفت دهیم. پس از آن باید روی آن آب بریزیم.

حالا باید حرارت را زیاد کنیم تاشروع به جوشیدن کند. وقتی جوشید، زیر حرارت را باید کم کنیم و درب قابلمه را ببندیم.

حالا باید تقریبا ۲ ساعت منتظر بمانیم تا گوشت بپزد.

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی

یادتان باشد که برای پخته شدن گوشت لازم نیست قابلمه را تا سر، پر از آب کنید. فقط باید آب مقداری روی گوشت را بگیرد.

در مرحله بعدی وقتی گوشت مان پخت باید پیاز را خیلی ریز خرد کنیم . حالا باید پیاز را خوب تفت دهیم تا طلایی شود.

پس از آن باید گوشت و نمک را به آن اضافه کنیم. حال باید حدود یک ساعت صبر کنیم تا گوشت ما حسابی پخته شود .

هر گز نمک را در ابتدای کار به گوشت اضافه نکنید. چون باعث می شود گوشت سفت شده و دیر بپزد.

در مرحله بعدی برای تهیه خرشت قیمه نثار قزوینی باید خلال پسته، خلال بادام و زرشک را بشویید. سپس هر کدام را حدود نیم ساعت با آب، خیس کنید.

البته زرشک را باید با گلاب و شکر، خیس کنید.

برای گرفتن تلخی خلال پوست پرتقال باید در شیر جوش یا قابلمه ای کوچک آب را جوش بیاورید. سپس خلال پوست پرتقال را ۲ دقیقه در آب در حال جوش بگذارید و سپس آن را آبکش کنید. حالا باید روی اون آب سرد بریزید. این کار را ۳ بار تکرار کنید تا تلخی پوست پرتقال کامل از بین برود.

در این قسمت باید خلال پسته، خلال بادام را جداگانه در تابه یک دقیقه تفت دهید.

همچنین باید خلال پوست پرتقال و زرشک را هم جداگانه در تابه یک دقیقه تفت دهید.

در مرحله بعدی برای تهیه قیمه نثار باید همه مواد را با هم مخلوط کنید. سپس یک سوم مخلوط را به گوشت اضافه کنید و بقیه را برای تزیین بگذارید.

پس از حدود نیم ساعت که گوشت با مخلوط پخت و جا افتاد، زیر حرارت را خاموش کنید. دقت کنید که گوشت را باید کمی آب دار بردارید و نباید گوشت بدون آب باشد. در این صورت غذای تان خشک است و زیاد خوشمزه نمی شود.

اکنون باید کمی از برنج را با زعفران دم کرده، ترکیب کنید. با مابقی مخلوط مرحله ۹، برای درست کردن لایه چهارم، ترکیب کنید.

در این قسمت باید به ترتیب برنج، مخلوط ادویه ها و بعد گوشت را بریزید.

در آخرین مرجله هم باید مخلوط برنج زعفرانی، خلال پسته، خلال بادام، خلال پوست پرتقال و زرشک را روی گوشت بریزید.

یادتان باشد هرگز این غذا را با حرارت زیاد نپزید. اجازه دهید همه مراحل با حرارت کم انجام شود تا غذایتان خوب جا بیفتد.

امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از مجله اخبار کامپیوتر با موضوع طرز تهیه قیمه نثار تقدیم تان کردیم بهره کافی را برده باشید.


# # #

مطالب پیشنهادی

پربازدید های تغذیه و آشپزی

Sorry. No data so far.

نظرات شما